De eksklusive kuverters klub

Den plejer at være gul, nu er den åbenbart hvid, men uanset farve er denne konvolut den første ud af mange milepæle de kommende måneder. Den gør det virkeligt. Det er ikke bare noget jeg har bildt mig selv ind.

Jeg er gravid og til oktober går vi fra at være en familie på 4, til at være en på 5. Wow! Det bliver vildt. Det bliver skide hårdt, men det bliver også skide dejligt. Jeg er så taknemmelig for at få lov at skabe og opfostre endnu et lille barn, det betyder så meget for mig.

Jeg er 10+0 i dag, hvilket vil sige vi ikke har været i gennem nakkefoldsscanning endnu og dermed egentlig ikke ved om alt er okay. Det går jeg ud fra det er og selvom det egentlig er kotume, at man først fortæller nyheden efter den scanning begyndte vi allerede så småt at fortælle det for nogle uger siden. Jeg gider ikke holde det hemmeligt. Skulle det ske noget er galt vil jeg gerne have folk ved det også. Men det er der selvfølgelig ikke.

Det er skønt! Det er uvirkeligt! Men en milepæl er nået i dag, kuverten hænger fint på min opslagstavle. Også selvom jeg mangler den gule farve 🙂

Skriv et svar