Weekend

Det har været en lang uge for mit vedkommende, men en der alligevel er gået utrolig stærkt. Jeg har travlt på job, har en del overarbejde og udsigterne til næste uge er præcis de samme. Men det er ok. Det er så sjældent og jeg ved nærmest et år på forhånd, hvornår de kommer. Desuden synes jeg det er skønt at kunne bruge de ekstra timer på at give ungerne en lidt længere morgen herhjemme engang imellem. Ungerne elsker de morgener, hvor der er tid til at spise i ro og fred, se lidt iPad og lege lidt inden tøjet skal på og vi skal ud af døren. Og det gør jeg også.

Ekstra stress på arbejde gør også jeg har lidt ekstra brug for afslapning her i weekenden. Jeg har problemer med angstanfald, når jeg skal være på foran andre mennesker og det skal jeg i den grad i de kommende måneder. Jeg kan mærke det kommer snigende -hjertebanken, kvalmen, klumpen i brystet, så jeg håber at kunne tage det i opløbet ved at lukke lidt ned for jobbet i weekenden.

I går var vi til fødselsdag og kom ret sent hjem i forhold til ungernes puttetider. Det resulterede i Anna havde fået for mange indtryk og var vågen den halve nat, så jeg er virkelig træt i dag. Vi har taget det helt stille og roligt. C er til fodbold og kommer først hjem i aften, så her til eftermiddag har vi lavet bananpandekager med nicecream og så har ungerne hjulpet med at lave en pizza dej de senere skal hjælpe med at putte fyld på. De elsker at hjælpe i køkkenet og jeg elsker når der er tid til de kan hjælpe. Generelt arbejder jeg virkelig på min tålmodighed for tiden og på at inddrage dem mere.

God weekend 🙂

Skriv et svar