Sommerferien er slut og hverdagen banker på

Sommerferien lakker mod enden og det har været skønt at få et afbræk fra hverdagen. Jeg trængte virkelig til ferie. Lige omkring sommerferie og juleferie kan jeg altid mærke, at nu har jeg virkelig brug for et afbræk i hverdagen.

Grundet graviditeten valgte vi i år, at tage en ferie hjemme i Danmark og her har vejret jo virkelig været med os de uger vi har haft ferie. Den første uge brugte vi i vores kolonihave. Vi købte kolonihave tilbage i maj og ideen var, at vi skulle nå en del renovering heraf i den uge vi var deroppe. Det nåede vi dog ikke rigtigt. Vi nåede en smule, men mest bestod ugen i besøg af venner. Dejlig uge, hvor vi fik brugt tid med en masse dejlige mennesker. Der i blandt min søster, der var hjemme på ferie. Hun bor til dagligt på Filipinerne og vi havde ikke set hende i 2 år. Virkelig skønt at se hende igen, men også altid rigtig træls at sige farvel.

palmestranden

I vores anden sommerferie uge var vi i København (og omegn). Vi havde lejet en dejlig lejlighed i Vanløse og havde en 4 dage derovre, som vi havde dedikeret til at lave ting ungerne vil synes var sjove. Det bød bl.a. på en tur på Eksperimentarium og en tur på Bakken. I kan se billeder herfra på min instagram @coffeeandmascaradk. Vi kørte der over (og tog færgen) og det kom ærlig talt lidt bag på mig, hvor godt ungerne tog den køretur. Ingen problemer overhovedet. De plejer ellers at hade at køre i bil.

En virkelig skøn ferie, der nu lakker mod enden. Det er en lidt anderledes ferie end vi plejer at holde og jeg tror jeg foretrækker, at bruge et par uger hjemme og så tage et smut til udlandet. Jeg stresser bare af på en lidt anden måde der. Og så er det jo skide dyrt at holde ferie i Danmark!

kanalrundfart

Hverdagen banker på igen

Hverdagen banker nu på igen, men ikke i lang tid. Om 3 uger går jeg nemlig på barsel. Længe ventet vil jeg sige. Jeg har været virkelig træt og drænet for energi det sidste lange stykke tid og min krop (især bækkenet) klarer bare ikke den her graviditet skide godt. Det har også kunne mærkes her på bloggen, hvor jeg virkelig har haft minus overskud til at skrive nogle indlæg overhovedet. Så barsel bliver rigtig godt og jeg er sikker på de næste 3 uger flyver afsted. At der så også kommer en baby indenfor overskuelig fremtid har jeg en lille smule sværere ved at forholde mig til. Dog er jeg så småt begyndt at gøre klar. Puslebordet er ved at blive tømt for Annas ting (og andre ting, der har været opbevaret der i), vuggen er blevet redt, jeg forsøger at få styr på de sidste ting, der skal købes ind osv. Lige før ferien fik jeg styr på autostolen og da vi kørte til Sjælland hentede vi samtidig en barnevogn i Glostrup (købt brugt). Den får sit eget indlæg en dag. Så selvom jeg ikke lige er 100 % med mentalt på der kommer en baby snart kan jeg godt fornemme jeg ubevist er i gang med noget redebygning alligevel.

Basson Nordic Lux

Jeg håber i har haft en god sommer og at der forhåbenligt ikke går så lang tid mellem indlæggene igen 🙂

1 comment / Add your comment below

  1. Det lyder som en dejlig ferie. Og hyggeligt at I har været i København 🙂 – Håbar at I havde nogle dejlige dage.
    Håber at de sidste uger inden barslen, går godt g at du kan slappe af 🙂

Skriv et svar