Siden sidst jeg bloggede / en personlig blog

Jeg har tidligere blogget det har jeg vist også nævnt. Det er ved at være en del år siden og dengang var fokus noget helt andet end i dag og dog. For mig har det altid været vigtigt det var en personlig blog på godt og ondt . Selvom jeg ikke helt forstår hvorfor, så elsker jeg at følge med på de blogs, der “bare” deler løs af deres hverdag. Faktisk følger jeg meget få af de store bloggere for jeg synes ofte det er alt for opstillet. Billederne er for pæne osv. Det skal bare være helt nede på jorden til mig.

personlig bloh

Den gang gik jeg meget op i der skulle opdateres hver anden dag som minimum. Det tager jeg ikke så tungt nu. Jeg vil gerne udgive et indlæg hver uge, men når jeg det ikke går det også nok. Det er jo bare ren hygge.

Instagram

Til gengæld kan jeg godt lide Instagram. Instagram var ikke så stort sidst jeg bloggede. Ja jeg er ret sikker på, at der hverken fandtes stories, eller snapchat. Der lød jeg gammel hva. Jeg ved ikke helt hvad det siger om mig, at jeg synes det er fedt at gå og snakke med mig selv på en story, men jeg synes det er skide hyggeligt. Jeg ser det som en del af bloggen. På samme måde som jeg følger en masse andre bloggere både ved at læse deres blog og se dem på Insta. Man får bare meget mere personlighed med på den måde. Det er altså hyggeligt.

En kæmpe bonus er, at jeg har fundet så mange flere “små” bloggere som mig selv. Dem har jeg ellers tidligere synes har været svære at finde frem til. Folk anbefaler hinanden på kryds og tværs og det er så dejligt at se. For det er nemlig også en ting jeg har savnet i hele bloguniverset, at man hjælper med at dele det man kan lide. 🙂

Så.. I de perioder der er lidt stille herinde, så er jeg helt sikkert stadig at finde på insta – i kan finde mig under @coffeandmascaradk 🙂

Skriv et svar