Nyt år ny start

Et nyt år en ny start. Er det ikke sådan man siger? 2018 har været et dejligt år og jeg håber 2019 kan blive ligeså god. Her er et obligatorisk tilbageblik på mit 2018.

2018

Jeg måtte i billedarkiverne for at huske hvad jeg overhovedet havde lavet. Er det ikke typisk? Man synes året er fløjet afsted, men alligevel synes man det der skete i januar ligger flere år tilbage.

Starten af 2018 var for mit eget vedkommende meget præget af, at jeg havde fået nyt job i 2017. Der var stadig mange ting jeg skulle sættes ind i og da jeg var det blev jeg sat overfor nogle vigtige opgaver, der tog meget af min tid dette år. Men jeg er vild med mit arbejde og jeg har ikke fortrudt mit skift en eneste gang.

2018 blev også året, hvor min kære mormor døde. Jeg var et underligt asocialt barn og i stedet for dagpleje og børnehave passede min mormor mig. Derfor har hun en helt speciel plads i mit hjerte og hun er meget savnet. Heldigvis fik hun et langt og dejligt liv. Efter dødsfaldet blev jeg meget bevidst om hvad familie betyder for både den døende og de pårørende. Derfor kunne det næsten ikke have passet mig bedre, at min søster kort efter flyttede hjem til Danmark igen efter at have boet nogle år i Oslo. Det er både jeg selv og mine børn vilde med.

Sommeren 2018 bød også på den varmeste sommer jeg nogensinde kan huske. Nøj den var skøn og bød på mange strandture og leg i have. Alligevel valgte vi også i sommeren, at tage et smut til Mallorca. Det var en dejlig ferie som primært bestod i, at ungerne var i en pool og vi sad ved siden af og kiggede på dem lege. Kun afbrudt af de alt for mange måltider og is all inclusive fører med sig. Her i vinterens mørke drømmer jeg en smule om at tage afsted igen i år.

Året sluttede af med, at min lille baby blev en stor pige, der skulle starte i børnehave. Det gjorde hun i starten af december og det er gået over al forventning. Nu har vi 2 børn i samme institution og hvor er det dog skønt!

2019

2018 har været et skønt år, synes jeg. Igen meget præget af mit nye job, men at man glæder sig til at gå på arbejde betyder bare så vanvittigt meget. På den front ved jeg 2019 bliver lige så god. Nu snakkede jeg ovenfor om jeg håbede på en charter ferie igen i 2019, men hvad jeg håber 2019 bliver præget af er først og fremmest et hussalg. Får vi vores hus solgt skal vi nemlig igang med at bygge selv og så står den selvsagt ikke på nogen ferie. Jeg håber virkelig 2019 bliver året det bliver solgt, så vi kan komme videre. På den måde kan man vel godt sige nyt år ny start 🙂

Skriv et svar