Mit signalstærke barn / Vreden

vrede

Jeg har tidligere skrevet om Lucas vrede, hvis du ikke har læst det kan du læse det lige her. Er du i tvivl om hvad et signalstærkt barn er, så tag et kig her.  Lige nu er vi inde i en rigtig dårlig periode for Lucas og jeg har ærlig talt brug for at få tankerne ud. Hvis jeg ikke skulle kunne gøre dét her, hvor skulle jeg så kunne.

vrede

Vreden

Lucas er sur for tiden. Ikke bare sur, men vred helt ind til benet. Og jeg aner ikke hvorfor. Vi går på listetæer og forsøger at please ham i hoved og røv, men lige lidt hjælper det. For på et tidspunkt træder vi forkert og så eksploderer han. Nogle gange også over ting vi vitterligt ikke er herre over. Den anden morgen mente han den ene strømpe var mindre end den anden. Det var den ikke, men jo det synes han og så eksploderede han for 4. gang den morgen på under en time. 

Han råber og han skriger og han aner ikke hvorfor han er sur. Han når næsten ikke at falde ned, før en ny eksplosion af raseri starter inden i ham. Så jeg når aldrig indtil ham og det gør så fandens ondt.

Det er ikke til at holde ud at være i. Vi bliver SÅ drænet af det og stakkels Anna bliver råbt af af Lucas hele tiden. Så ja det ér sgu synd for os -det er PISSE hårdt. Men jeg ved det er endnu hårdere for Lucas. Han er SÅ sur og han aner ikke hvorfor. Det piner mig. 

Hvad kan jeg gøre?

Han plejer at reagere sådan når han har ondt. En kiropraktortur plejer at hjælpe og det har den også gjort denne gang. I 14 dage fik jeg min glade dreng tilbage, men nu er vi tilbage. Jeg overvejer om vi skal til kiropraktoren igen, men jeg kan ikke lade være med at tænke om der er noget andet galt. Han siger han har ondt i halsen og en bekendt siger han minder om hendes søn på samme alder med refluks, når han har ondt. Jeg er overbevist om Lucas havde refluks som lille, så jeg kan ikke lade være med at tænke om det kunne være tilfældet. Eller har han bare en halsvirus. 

Tusinde tanker kører rundt i mit hoved. Jeg vil så inderligt ønske jeg kan hjælpe ham, men jeg famler lidt i blinde. Præcis som jeg har gjort fra den dag han blev født. Mit mavefornemmelse plejer altid at være rigtig med ham og derfor leder jeg videre efter en mulig grund til hans vrede. 

Skriv et svar