Kære dagbog, endelig weekend

Weekenden er kommet og længe ventet på trods af det kun har været en 4 dags arbejdsuge. Jeg synes virkelig jeg kan mærke graviditeten tager min energi for tiden på trods af jeg kun er i uge 25. Jeg husker fra de 2 andre, at 2. trimester var det gode trimester, der hvor overskuddet var der. Det har det på sin vis også været, men trætheden er begyndt at indfinde sig igen og kroppen er stor tung. Måske hænger det også sammen med maven er i vejen for nattesøvnen nu. Nok brok, for i bund og grund elsker jeg det jo. Alle bækkensmerter og træthed er glemt, når jeg mærker babyen møffer rundt derinde.

Weekenden skal for så vidt muligt stå på afslapning. Vi har rendt rundt de sidste mange weekender og sidste weekend blev det nok for Lucas. Søndag var han helt overstimuleret, kunne ikke finde ro til at sove og sagde han ville ønske vi skulle være hjemme om mandagen. Vi har stadig lidt planer denne weekend, men vi vil forsøge at gøre dem korte og så ellers lade ham hygge herhjemme med hvad han har lyst til. Pt er klokken halv ni og vi har brugt morgenen på sofaen med fjernsyn og hygge. I dag skal gå langsomt. Senere på eftermiddagen tager vi hjem til min søster et par timer og får kaffe.

I morgen tidlig skal vi igen til fødseldag. Vi laver nærmest ikke andet. Jeg er taknemmelig over den store familie vi har og lige nu ser vi dem stort set hver weekend pga de mange fødselsdage. Det er skønt at se dem alle, men vi får virkelig ikke lavet noget på de mange projekter vi har pt (kolonihave, indkørsel, stakit osv), fordi der ingen tid er. Sådan er det lige nu og det er helt ok.

Det var virkelig et “kære dagbog” indlæg, der af overskriften. Kan i have en god weekend 🙂

Skriv et svar