Juletøj til børn

juletøj til børn

Det er lørdag middag og jeg er den eneste vågne person i huset pt. Det er endda på trods af, at jeg var til julefrokost igår. Endda i København og skulle med taxa til lufthavnen allerede 8.15. Jeg var dog på forkant og gik fra festen allerede kl 23, gammel og kedelig. Eller bare endelig ved at blive voksen 😉

I mens de sover har jeg tid til at se lidt på tøjet til juleaften. Det skal  jo snart på plads. Som alle andre ting her i december er jeg lidt bagud og derfor har jeg heller ikke fået styr på hvilket tøj ungerne skal have på. Hvis i følger med på insta ved i, at jeg er ved at strikke en kjole til Anna som jeg håber bliver færdig inden jul. Men da jeg er en mega langsom strikker bliver jeg nødt til at have en back-up plan.

Juletøj til børn

juletøj til børn

Jeg overvejer disse sæt til Lucas i juledagene. Jeg plejer at gå helt klassisk ved Lucas med et par jeans, en skjorte og butterfly eller slips. I år overvejer jeg dog lidt om vi skal bryde det med en dejlig julesweater. Jeg er vild med strikkede nissehuer og sidste år strikkede jeg en til Lucas som han naturligvis også skal have på i år.

1) Marmar 399,95 / 2) H&M 179 / 3) Name It 199,95  / 4) – 6)Name It 199,95 / 7) + 9) Angulus 879,95 / 8) Mini A Ture 249juletøj til børn

Det er altid lidt sjovere at se på tøj til piger. Det synes jeg i hvert fald. Så længe Anna giver mig lov får hun de fineste og mest nuttede kjoler på jeg kan finde. Sådan er det. Som sagt håber jeg meget på at strikke en kjole færdig til hende, men jeg overvejer bestemt også om det første sæt skal klikkes hjem alligevel.

1) Bows by Stæhr 49,95 2) Name It 199,95 3) H&M 249 4) Bows by Stæhr 29,95  5) Bows by Stæhr 129,95  6) H&M 129 7) Condor 99,95 8) Angulus 749,95 9) Small stuff 149,95   

 

Skriv et svar