Hvem er jeg

Det der med pludselig at blogge igen efter 2 års pause er faktisk lidt underligt. Ja faktisk en smule grænseoverskridende. Jeg skal pludselig til at dele ud af mig selv igen og ja det var jeg da klar over da jeg oprettede bloggen, men det er først sådan helt virkeligt nu jeg sidder her ved tasterne. Det er også helt ok -det første skridt skal bare lige tages.

Jeg fortalte en smule om mig selv i forrige indlæg, men i og med jeg er ved at opsætte en “Om” side synes jeg sagtens i kan få en lidt mere uddybende introduktion. Jeg hedder om sagt Charlotte, jeg er 32 år og bor i Hals i Nordjylland. Her bor jeg sammen med min mand og vores 2 dejlige børn Lucas på 4 år og Anna på 2 år. Jeg er uddannet matematiker og statistiker fra Aalborg Universitet og til dagligt arbejder jeg som statistiker i en virksomhed i Aalborg. Mit liv pt er meget “bare” arbejde og børn og heldigvis er jeg utrolig glad for begge. Der er selvfølgelig også tider uden børn og dem elsker jeg at fylde ud med en god koncert -jeg elsker koncerter! Når jeg slår mig ned herhjemme i sofaen om aftenen foregår det oftest med et par strikkepinde i hænderne. Jeg elsker hjemmestrik på mine børn og for et års tid siden satte jeg mig for at lære det selv. Jeg er ved at være god til det, men stadig utrolig langsom! Jeg slapper af med det og selvom jeg ligner en på 80 år med mit tæppe og strikketøj, så er det virkelig en hobby, der er kommet for at blive.

I 2014 fik vi Lucas. Det var en fødsel fra helvede og de efterfølgende 6 måneder ligeledes. Lucas har kiss kidd syndrom, noget jeg gerne uddyber i et indlæg engang, men kort sagt er det en fejl i de øvre nakkeled, der gjorde han var meget ked af det og græd/skreg de første 6 mdr af sit liv. De efterfølgende 6 mdr var lidt lettere, men Lucas var stadig meget meget sur. Det var en forfærdelig barsel og jeg kunne ikke vente med at komme tilbage på arbejde. Det var virkelig det hårdeste år i mit liv og jeg troede aldrig jeg skulle have flere børn. Efter det første år blev det hele dog meget lettere. Han er forsat meget sensitiv, var ørebarn og utrolig vilje og signalstærk, men jo bedre vi lærte hinanden at kende og jo mere han kunne snakke og give utryk for ting jo bedre blev det.

På et eller andet tidspunkt blev det hele så godt, at skrækken for at få en baby mere gik lidt væk og i 2016 kom Anna. En helt anden oplevelse lige fra fødslen, der var helt fantastisk. Jeg elskede min barselstid med hende og jeg elskede at få lov at prøve at være i den famøse babyboble uden skrig og skrål hver eneste dag. Nu er de så blevet 4 og 2 år og jeg vil ikke påstå det er nemt at have 2 børn i den alder, men jeg vil bestemt ikke være dem foruden.

^^to af dem det hele handler om og så kan jeg se jeg skal uppe mit selfie game lidt, for jeg har ikke et eneste nyt selfie af mig selv.

Så er posen åbnet, det første skridt er taget her på bloggen og det var egentlig ikke så slemt. Jeg vil slutte af med at sige jeg har oprettet en instagram til bloggen som i kan finde lige her, bloglovin er der selvfølgelig også lige her, hvor i er meget velkomne til at følge med. En facebook profil venter jeg lige med og ser om jeg får brug for.

Skriv et svar