Børn på de sociale medier

børn på de sociale medier

Bloggen her har stået stille det sidste stykke tid og det har den gjort fordi jeg skulle mærke ordenligt efter. Deler jeg for meget af mine børn på de sociale medier?

Snakken florerer jo rundt i mediebilledet og der er rigtig mange holdninger til det. Bloggen her er jo mit frirum, men omdrejningspunktet er jo mine børn. Det er den af den simple årsag, at det er dem jeg bruger størstedelen af mit liv på lige nu. Jeg har tænkt tanken om jeg skulle prøve at få det til at fungere uden dem, men helt ærlig så vil jeg ikke have meget tilbage at snakke om for igen lige nu er de jo bare mit liv. I og med jeg ønsker bloggen skal være personlig følger de altså også bare med.

Jeg har tænkt mig godt og grundigt om. Når alt kommer til alt, så synes jeg faktisk ikke det er et problem med børn på de sociale medier. Jeg deler ikke pinlige billeder af dem, eller udstiller dem eksempelvis nøgne. Det kunne jeg aldrig drømme om. Men at jeg deler uskyldige hverdagsbilleder af dem det tror jeg simpelthen ikke de kommer til at være trætte af senere i livet. Jeg tror børn i dag vokser op i en anden verden end vi gjorde og det er bare en helt naturlig ting, at der er mange billeder af en rundt omkring. Vigtigst tænker jeg nok, at havde det været mig, så havde jeg egentlig heller ikke haft noget i mod det. Tværtimod ville jeg da egentlig synes det havde været ret hyggeligt at læse min mors tanker sådan et sted som her på godt og ondt.

Så konklusionen er blevet, at bloggen bliver og børnene bliver på den.

børn på de sociale medier

Skriv et svar