Børnenes julegaveønsker 2018

Så har vi endelig ramt den søde juletid igen, eller nogle vil selvfølgelig mene den først starter 1. december, men her er den altså startet. Vi har været til hyggelige juleklippedage i begge institutioner og i går stod den på julehygge på mit arbejde med ungerne. Jo vi er bestemt gået juletiden i møde herhjemme og med det hører også hele gaveræset, derfor er det jo oplagt i her får lidt inspiration til børnenes julegaveønsker.

Julegaveønsker til piger 2-3 år

børnenes juleønsker1) Gurli Gris ting i alle afskygninger 2) LuvaBella dukke 3) Little Live Pets Snuggles 4) Bøger med massere af billeder og gerne med Gurli 5) Schleich heste og bondegårdsdyr 6) Gurli Gris sengetøj 7) Paw Patrols Skye 8) Pusletaske til dukkerne 9) Schleich Hestegård

Her ser i hvad jeg har sat på Annas ønskeliste i år. Lad os starte med gaven fra os og her er jeg faktisk i tvivl. Jeg havde egentlig besluttet mig for den fine Schleich hestegård, men nu hælder jeg mere til den (lidt uhyggelige) Luvabella dukke. Anna knuselsker dukker og da hun så den her interaktive dukke var hun altså solgt. Schleich dyr, gerne heste og bondegårdsdyr er på listen sammen med alt tilbehør, der kan fåes til de søde dukker.

Gurli Gris er et KÆMPE hit herhjemme og i butikkerne fås der legetøj med Gurli i alle prisklasser. Anna skal have en ny seng i starten af det nye år og sammen med den følger også en større dyne og pude og til den bliver hun jo nødt til at have Gurli sengetøj. Paw Patrol har også længe været et hit og her mangler vi vist kun Skye (og Everest hvis den fåes) før samlingen er komplet. Little Live Pets Snuggles var noget jeg stødte på den anden dag, men jeg synes han er så fin den bette hun. Han er interaktiv og helt perfekt. Jeg tror virkelig Anna vil elske ham.

Julegaveønsker til drenge 4-5 år

juleønsker1) Flexi-Trax biler 2) Børne vækkeur 3) Brætspil 4) LEGO City tog 5) Batman kostume 6) LEGO Jurassic World 7) AaB trøje 8) LEGO Batman 9) PJ Masks legetøj

Til Lucas er det straks sværere at finde på ønsker. Han har jo alt og mest af alt vil han nok bare gerne have en playstation. Vi har snakket om det, men vil gerne trække tiden lidt endnu. Måske køber vi en senere på året som er  til hele familien og ikke kun ham. Som i ser ovenfor er han svært glad for LEGO. Han har fået alt fars gamle “lille” lego og modsat DUPLO som han aldrig har gidet lege med er det altså et hit. LEGO city passagertoget får han af os og skinnerne ønsker han sig af andre. Jeg håber det bliver et hit! Han er vild med Jurassic World filmene og er lige nu besat af et LEGO Batman spil på iPaden, så begge fra LEGO er røget på ønskelisten sammen med et Batman kostume.

Flexi-Trax biler ønsker han sig også. Han har en fin bane, men alle biler dertil er blevet ødelagt med tiden. Pyjamasheltene er egentlig ikke noget han ser forfærdeligt meget, men de er røget på efter hans eget ønske. Lucas elsker fodbold og fodboldtrøjer, derfor ønsker han sig selvfølgelig en AaB trøje. Lucas elsker at spille, så brætspil er en oplagt gaveide til ham. Han får nogle i adventsgave også, men dem kan man ikke få nok af. Sidste ønske er nok mere mit ha ha. Nemlig et børne vækkeur! Jeg har fundet det her fra Claessens Kids, der lyser i den sovende kanin så længe der er nat og i kaninen, der går, når det er dag. Man indstiller så hvornår der er nat og dag. Lucas har en anelse svært ved ikke bare at stå op, når han vågner før 6 og jeg tænker det her vil hjælpe.

Det var mine børns ønsker. Jeg håber i kan finde lidt inspiration i dem 🙂

2 comments / Add your comment below

    1. Jeg har købt sådan en fingerabe til min datter og finger dino til min søn til 4. søndag i advent. Dem er jeg altså lidt spændt på at se selv 🙂

Skriv et svar